Retourneren

– Retourneren van je online aankoop

Online gekochte producten, die ontvangen zijn via PostNL, mag je net zo bekijken of uittesten als dat mogelijk is bij een winkelaankoop. Voorbeeld: bij een stofzuiger mag je kijken hoe lang het snoer is, echter je mag er niet mee stofzuigen. Ziet het artikel er niet zo uit als je had verwacht stuur het artikel dan aan ons retour. Je hebt hierbij een bedenktermijn van 14 dagen om van de koop af te zien. Wanneer je een online gekocht artikel wilt retourneren, dan kunt u het beste eerst contact op te nemen bij onze klantenservice. De klantenservice stuurt jouw dan een retourformulier met retournummer. Met deze retourformulier kun je de artikel terugsturen naar Stockx Klittenband Systemen.

Let op: De vrachtkosten wordt door de klant zelf betaald. Op deze wijze kunnen we je retour snel verwerken. Na aanmelding van je retour heb je vervolgens nog 14 dagen om het artikel terug te sturen of terug te brengen naar de winkel.

Let op: Productie- of op maat gemaakte artikelen (bijv; Ringstraps) kunnen niet geretourneerd worden. Deze producten worden speciaal voor jouw gemaakt.

– Retourneren van je pakket, kan met daarbij ingesloten het retourformulier en factuur naar het volgende retouradres:

Stockx Klittenband Systemen
Rooseindsestraat 35
5705 BP Helmond
Nederland

Je ontvangt het aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, bij het retourneren van de volledige bestelling. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding retour betaald. Per e-mail ontvang je hiervan een bevestiging.

– Retourneren van je online aankoop in de winkel/showroom

Het is ook mogelijk om de online gekochte artikelen met de factuur binnen 14 dagen te retourneren in de winkel. Neem eerst contact op met onze klantenservice. Je krijgt dan een retournummer, samen met de factuur en je retourartikelen kun je deze in de winkel afleveren. Na goedkeuring krijg je binnen 3 werkdagen je aankoopbedrag terug inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. Per e-mail ontvang je hiervan een bevestiging.

– Retourneren van jouw winkel / showroom óf beurs aankoop

Het is mogelijk jouw winkel of beurs aankoop binnen 14 dagen te retourneren in de winkel. Neem eerst contact op met onze klantenservice. Je krijgt dan een retournummer, samen met de factuur / kassabon en je retourartikel(en) kun je deze in de winkel afleveren. Na goedkeuring krijg je binnen 3 werkdagen je aankoopbedrag terug. Per e-mail ontvang je hiervan een bevestiging.