Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden bij Stockx Klittenband Systemen

Bij Stockx Klittenband Systemen kun je op verschillende manieren betalen: via iDEAL, Bancontact / Mister Cash, en overboeking.

– iDeal

iDeal maakt het mogelijk om te betalen via je eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Je doorloopt dezelfde stappen als bij het gebruikelijke internetbankieren.

Hoe werkt het? Betalen via iDeal doe je in een paar stappen:

 • Kies iDeal als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt.
 • Je komt direct in de bekende omgeving van je bank.
 • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
 • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed.
 • Je ontvangt een bevestiging van Mollie (onze gebruikte betaalplatform).
 • Je keert terug naar onze webwinkel. De bestelling en betaling zijn geslaagd.

Voordelen van betalen met iDeal:

 • iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. Betaalgegevens worden voor je ingevuld en je ziet direct de geslaagde betaling.
 • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling. De iDeal betaling wordt direct verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.

– Bancontact / Mister Cash

Dit werkt ongeveer hetzelfde als IDeal, maar is meer bestemt voor de Belgische en Duitse bezoekers.

– Overboeking

Je kunt in de webwinkel van Stockx Klittenband Systemen gebruik maken van overboeking, zodat je de betaling rustig kunt doen via je eigen vertrouwde bank. Dit is gemakkelijk & veilig, een extra service van Stockx Klittenband Systemen!. Je krijgt informatie voor de overboeking via de e-mail. Met deze informatie kun je alle gegevens invullen voor de betaling. Als de betaling bij Stockx Klittenband Systemen is gecontroleerd, worden de producten opgestuurd. Let op: Overboekingen kunnen 2-3 werkdagen langer duren met het opsturen van bestellingen.

Verzenden van bestellingen

– Bezorgopties

We werken samen met PostNL om jouw bestelling compleet en tijdig thuis te bezorgen of u kunt kiezen de producten in de winkel te komen halen. In de webwinkel van Stockx Klittenband Systemen zijn er verschillende bezorgmethodes, afhankelijk van wat je hebt besteld en de regio waar je woont:

 • Thuisbezorging door PostNL pakketdienst
 • Afleveren door PostNL pakketdienst in de showroom (Stockx Klittenband Systemen)

Het is niet mogelijk om een bestelling te leveren op een postbus adres.

Op de e-mail bestelbevestiging die je van ons ontvangt, staat meer uitleg over de bezorgmethode die voor jouw bestelling van toepassing is. Op de verzendbevestiging wordt de track & tracé aangegeven. Let op: Track & tracé nummers worden door PostNL aangemaakt en kunnen pas na 24 uur actief zijn.

Vragen over jouw pakket
Voor vragen over de bezorging van jouw pakket kun je contact opnemen met de PostNL Servicelijn: 0900-0990 (€ 0,45 p/m). Voor overige vragen kunt u terecht bij onze klantenservice

– Mijn bestelling bestaat uit meerdere pakketten

Ik heb nog niet alle pakket ontvangen die in mijn verzendbevestiging staan. Waar blijft de rest? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. We kijken het graag voor je na.

Retourneren

– Retourneren van je online aankoop

Online gekochte producten, die ontvangen zijn via PostNL, mag je net zo bekijken of uittesten als dat mogelijk is bij een winkelaankoop. Voorbeeld: bij een stofzuiger mag je kijken hoe lang het snoer is, echter je mag er niet mee stofzuigen. Ziet het artikel er niet zo uit als je had verwacht stuur het artikel dan aan ons retour. Je hebt hierbij een bedenktermijn van 14 dagen om van de koop af te zien. Wanneer je een online gekocht artikel wilt retourneren, dan kunt u het beste eerst contact op te nemen bij onze klantenservice. De klantenservice stuurt jouw dan een retourformulier met retournummer. Met deze retourformulier kun je de artikel terugsturen naar Stockx Klittenband Systemen.

Let op: De vrachtkosten wordt door de klant zelf betaald. Op deze wijze kunnen we je retour snel verwerken. Na aanmelding van je retour heb je vervolgens nog 14 dagen om het artikel terug te sturen of terug te brengen naar de winkel.

Let op: Productie- of op maat gemaakte artikelen (bijv; Ringstraps) kunnen niet geretourneerd worden. Deze producten worden speciaal voor jouw gemaakt.

– Retourneren van je pakket, kan met daarbij ingesloten het retourformulier en factuur naar het volgende retouradres:

Stockx Klittenband Systemen
Rooseindsestraat 35
5705 BP Helmond
Nederland

Je ontvangt het aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, bij het retourneren van de volledige bestelling. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding retour betaald. Per e-mail ontvang je hiervan een bevestiging.

– Retourneren van je online aankoop in de winkel/showroom

Het is ook mogelijk om de online gekochte artikelen met de factuur binnen 14 dagen te retourneren in de winkel. Neem eerst contact op met onze klantenservice. Je krijgt dan een retournummer, samen met de factuur en je retourartikelen kun je deze in de winkel afleveren. Na goedkeuring krijg je binnen 3 werkdagen je aankoopbedrag terug inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. Per e-mail ontvang je hiervan een bevestiging.

– Retourneren van jouw winkel / showroom óf beurs aankoop

Het is mogelijk jouw winkel of beurs aankoop binnen 14 dagen te retourneren in de winkel. Neem eerst contact op met onze klantenservice. Je krijgt dan een retournummer, samen met de factuur / kassabon en je retourartikel(en) kun je deze in de winkel afleveren. Na goedkeuring krijg je binnen 3 werkdagen je aankoopbedrag terug. Per e-mail ontvang je hiervan een bevestiging.