Al 30 jaar dé specialist in klittenband voor particulier en zakelijk

Verzenden

Bezorgopties

We werken samen met PostNL om jouw bestelling compleet en tijdig thuis te bezorgen of u kunt kiezen de producten in de winkel te komen halen. In de webwinkel van Stockx Klittenband Systemen zijn er verschillende bezorgmethodes, afhankelijk van wat je hebt besteld en de regio waar je woont:

   

   • Thuisbezorging door PostNL pakketdienst

   • Afleveren door PostNL pakketdienst in de showroom (Stockx Klittenband Systemen)

  Verzenddatum Bestelling voor:
  Levertijd*
  Maandag  14:00 uur Dinsdag 
  Dinsdag 14:00 uur Woensdag
  Woensdag 14:00 uur Donderdag
  Donderdag 14:00 uur Vrijdag
  Vrijdag 14:00 uur Dinsdag 
  Zaterdag Dinsdag 
  Zondag Dinsdag 
   • *Aan levertijden kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de bestellingen als deze in bezit zijn van de vervoersbedrijven. Bestellingen kunnen soms tot 5 werkdagen onderweg zijn.

  Het is niet mogelijk om een bestelling te leveren op een postbus adres.

  Op de e-mail bestelbevestiging die je van ons ontvangt, staat meer uitleg over de bezorgmethode die voor jouw bestelling van toepassing is. Op de verzendbevestiging wordt de track & tracé aangegeven. Let op: Track & tracé nummers worden door PostNL aangemaakt en kunnen pas na 24 uur actief zijn.

  Vragen over jouw pakket
  Voor vragen over de bezorging van jouw pakket kun je contact opnemen met de PostNL Servicelijn: 0900-0990 (€ 0,45 p/m). Voor overige vragen kunt u terecht bij onze klantenservice

  Mijn bestelling bestaat uit meerdere pakketten

  Ik heb nog niet alle pakket ontvangen die in mijn verzendbevestiging staan. Waar blijft de rest? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. We kijken het graag voor je na.

   
   
  Bestsellers:
  Winkelwagen 0