Al 30 jaar dé specialist in klittenband voor particulier en zakelijk

Stockx, dé klitenband specialist

Stockx Klittenband Systemen is van oudsher een familiebedrijf dat vanuit Helmond al meerdere generaties lang nationaal en internationale bedrijven en particulieren voorziet van klittenband.

Het bedrijf zag in 1986 het levenslicht en sinds dat jaar onderhouden wij uitstekende contacten met onze gerenommeerde leveranciers en fabrikanten om u kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden. Tevens hebben wij een gespecialiseerd productieafdeling tot onze beschikking,  zodat wij u ook kunnen adviseren bij uw specifieke maatwerk of vraag naar klittenbanden buiten ons assortiment.

Al vele jaren staat ons bedrijf garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een direct op de klant gerichte service. Deze traditionele waarden zitten bij ons in het bloed. Zij zijn van generatie op generatie doorgegeven en staan, zelfs in de huidige hectische tijd, nog altijd hoog in het vaandel bij Stockx Klittenband Systemen. Met gevoel van trots heeft Stockx Klittenband Systemen ervoor gekozen u op een moderne manier van dienst te zijn middels onze splinternieuwe webwinkel: www.stockxonline.com.

Wij kijken uit naar een jarenlange samenwerking met u!

Wij maken uw producten op maat

Bestsellers:
Winkelwagen 0